Rafelbunyol dóna el tret d’eixida a les seues festes amb activitats esportives

686

La Setmana Esportiva i els campionats de la Setmana del Truc, Parxis i Escacs  ja han començat a  celebrar-se a Rafelbunyol. Aquestes activitats són un avanç de les festes locals que s'iniciaran oficialment aquest dijous dia 30.

setmana esportiva RafelbunyolSón molts els veïns i veïnes que es reuneixen en aquestes populars setmanes, organitzada per la Regidoria d’Esports de l'Ajuntament de Rafelbunyol, preparant-se d'una manera divertida i saludable per a aquesta setmana tan important del municipi.

En les diferents instal·lacions esportives municipals es disputaran diversos campionats de raspall, natació, waterpolo, futbol, bàsquet, pàdel, frontó, tennis, colpbol i esquaix, a més de les classes dirigides de zumba, pilates, hipopresius entrenament funcional i acroioga.

Una setmana es desenvolupa en dues categories: la infantil, al matí, per als xiquets i xiquetes, de fins a 16 anys, i la d’adults, majors de 16 anys, per la vesprada.

Una popular setmana que enguany celebra la seua edició número setze amb 360 persones participants: 300 adultes i 60 menors.

Quan arriba la nit, l'esport és substituït pels jocs de taula. A partir de les 21 hores, en la plaça de l'Ajuntament, el parxís, el truc i els escacs prenen el relleu de les activitats esportives. Una competició que  reuneix tots els anys entorn a 250 participants de totes les edats.

El lliurament dels trofeus de cada competició tindrà lloc quan acaben les finals de les mateixes el dijous 30 d'agost.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.