Rafelbunyol continua millorant l'eficiència energètica del municipi

6 lecturas
L'Ajuntament de Rafelbunyol continua millorant l'eficiència energètica de la localitat amb la sustitució de les lluminàries del polígon industrial i el camp de futbol municipal. Modernització que ajudarà a baixar les despeses públiques de llum, amb el consegüent estalvi municipal.
Camp de fútbol/ Foto: Ajuntament de Rafelbunyol
De manera progressiva s'està substituït l'enllumenat públic exterior per noves lluminàries de tecnologia LED. Una millora que ha sigut possible gràcies al Pla d'Inversions per al bienni 2020-2021 de la Diputació de València i contribuirà a fer de Rafelbunyol la ciutat verda que volem que siga.
"Volem el millor per a la nostra ciutadania i la preservació del medi ambient que és el que deixarem a les generacions futures. Amb aquestes inversions, els veïns i veïnes de Rafelbunyol, disposaran d'una localitat més verda i amb menor despesa energètica. Continuarem treballant per a aconseguir un menor impacte ambiental i sol·licitant quantes subvencions estiguen al nostre abast per a aconseguir-lo. Així mateix, anem donant passos de gegant per complir en els objectius del "Pacte d'Alcaldes pel Clima i l'Energia" afirma Fran López, alcalde de Rafelbunyol.
La millora al polígon industrial de Rafelbunyol ha consistit en la renovació de la instal·lació d'enllumenat públic del quadre 25 d’abril format per un sector, el qual disposa d'un sistema d'enllumenat amb una despesa energètica i de manteniment elevat. Per la qual cosa, el present projecte contempla la substitució de totes les lluminàries de VSAP de potència 250 W existents en el quadre 25 d’abril per noves lluminàries de tecnologia led.
Per altra banda, l'actuació al camp de futbol ha consistit en la substitució de projectors amb equips d'HM de 2.000 W, per projectors de tecnologia led i les seues instal·lacions necessàries, complint estalvi energètic i eficiència energètica.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí