Rafelbunyol conciencia als veïns sobre l'ús del clavergueram amb la campaña 'Sabies que la mar comença ací?'

689

Les regidories de Sostenibilitat Ambiental i Urbanisme de l'ajuntament de Rafelbunyol i Global Omnium, empresa encarregada de la xarxa de sanejament de la localitat, han posat en marxa una campanya de sensibilització i conscienciació ciutadana sobre el bon ús del clavegueram.

El regidors posen davant el clavegueram/ Foto. Ajuntament de Rafelbunyol

Es tracta d'una campanya molt visual la qual, a través del missatge "Sabies que la mar comença ací? Cuida-la i no tires res a terra!" pintat al costat de les arquetes del clavegueram i acompanyat de dibuixos d'animalets com una família de tortugues o aneguets, pretén que la ciutadania siga conscient del gran impacte mediambiental que tenen els xicotets actes diaris a l'espai públic per a mantenir amb cura la xarxa de sanejament.

"El bon estat del clavegueram és essencial per a la gestió de la gota freda o fortes tempestes. La nostra xarxa ha de respondre amb tota la seua capacitat i no veure's obstruïda per tovalloles higièniques i altre tipus de fem" afirma Santiago Bellver, regidor d'Obres Públiques.

A més a més, Antonia Romero, regidora de Sostenibilitat Ambiental, assegura que "és molt important que la gent sàpiga que darrere de cada mascareta, paper o plàstic que tiren a terra, està la nostra mar i que aquestes conductes incíviques tenen un gran impacte al nostre ecosistema".

Per la seua banda, l'alcalde ha declarat "totes les iniciatives que suposen una millora del medi ambient i, per tant, de la qualitat de vida del nostre veïnat continuaran sent una prioritat per a les nostres polítiques municipals. Volem agrair a Globlal Omnium la seua col·laboració i implicació en projectes com aquest".

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.