Rafelbunyol brinda homenatge a les persones majors en motiu de les seues festes

0
317

Rafelbunyol ha celebrat el Dia de la Gent Gran brindant homenatge a les persones majors de la localitat amb un dia replet d’actes en commemoració seua.

Rafelbunyol Dia de la Gent GranAquests han començat a les 12 hores, quan la Corporació Municipal, acompanyada de la Banda de Música La Primitiva de Rafelbunyol, ha arreplegat en la Llar del Jubilat als i les dèsset majors que aquest any han complit o compliran els 75 anys, per fer-los entrega d’un ram de flors i acompanyar-los a una missa en acció de gràcies a la Mare de Déu del Miracle.

També s’ha celebrat un multitudinari dinar de fraternitat amb quasi 270 comensals, als Salons Germanells, que s’allargarà fins a l’actuació de l’Orquestra Simfònica de “La Primitiva” de Rafelbunyol als jardins de la Residència.

L’alcalde, Fran López, farà entrega dels premis relatius a la Setmana Esportiva i a la Setmana de Truc, Parxís, Escacs i Petanca. Posteriorment, l’UDP (Unió de Pensionistes de Rafelbunyol) ha organitzat un multitudinari bingo per a tota la població a la Plaça de l’Ajuntament.

El moment més especial del dia serà, sense dubte, l’espectacle de varietats de Rosita Amores, que tindrà lloc a les 22:30 hores i comptarà amb la presència de Blanca Villa, Clara Esmeralda, Carlos Luna, Rossalinda i Alfredo Rey.

Per donar fi a una jornada intensa, a partir de les 00.30 hores, se celebrarà el Remember Nit Festival amb els DJ’s Victor Pérez i Fran DeJota a la cabina i un gran muntatge de so i il·luminació a la zona Late Creueta.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here