Rafelbunyol arreplega 935 quilos d’aliments per a Cáritas amb la primera Sant Silvestre

0
271

L’Ajuntament de Rafelbunyol dóna a Càrites 935 quilos de menjar no perible, recollits gràcies a la solidaritat dels veïns i veïnes que es van apuntar a la primera Sant Silvestre de la localitat organitzada pel Consistori el passat 23 de desembre. El preu de la inscripció era 1 quilo d’aliments.

san-silvestreArròs, llegums, pasta, oli, llet, entre molts altres aliments no peribles aniran a parar a les mans de les famílies més necessitades de la localitat gràcies al treball de Càrites a qui li han sigut lliurades totes les donacions d’aquesta carrera nadalenca a la qual es van apuntar prop de 800 participants.

La Regidoria d’Esports i Joventut de l’Ajuntament volia acabar l’any amb un esdeveniment solidari que unira diversió i esport, per açò, va celebrar aquesta primera Sant Silvestre de Rafelbunyol en homenatge a Manolo Marín, veí del municipi i corredor, recentment mort.

La carrera que va començar amb el lliurament d’una placa commemorativa per l’alcalde, Fran López, a la família de l’homenatjat, va ser tot un èxit d’assistència. 790 corredors de totes les edats que van recórrer disfressats els 3, 5 km de recorregut pel centre de la localitat.

L’Ajuntament una vegada més vol agrair a tots els veïns i veïnes la seua solidaritat, d’igual manera que vol aprofitar l’ocasió per a agrair el treball diari de Càrites Rafelbunyol i la seua important labor social.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here