Rafelbunyol arreplega 935 quilos d’aliments per a Cáritas amb la primera Sant Silvestre

502

L’Ajuntament de Rafelbunyol dóna a Càrites 935 quilos de menjar no perible, recollits gràcies a la solidaritat dels veïns i veïnes que es van apuntar a la primera Sant Silvestre de la localitat organitzada pel Consistori el passat 23 de desembre. El preu de la inscripció era 1 quilo d’aliments.

san-silvestreArròs, llegums, pasta, oli, llet, entre molts altres aliments no peribles aniran a parar a les mans de les famílies més necessitades de la localitat gràcies al treball de Càrites a qui li han sigut lliurades totes les donacions d’aquesta carrera nadalenca a la qual es van apuntar prop de 800 participants.

La Regidoria d’Esports i Joventut de l’Ajuntament volia acabar l’any amb un esdeveniment solidari que unira diversió i esport, per açò, va celebrar aquesta primera Sant Silvestre de Rafelbunyol en homenatge a Manolo Marín, veí del municipi i corredor, recentment mort.

La carrera que va començar amb el lliurament d’una placa commemorativa per l’alcalde, Fran López, a la família de l’homenatjat, va ser tot un èxit d’assistència. 790 corredors de totes les edats que van recórrer disfressats els 3, 5 km de recorregut pel centre de la localitat.

L’Ajuntament una vegada més vol agrair a tots els veïns i veïnes la seua solidaritat, d’igual manera que vol aprofitar l’ocasió per a agrair el treball diari de Càrites Rafelbunyol i la seua important labor social.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.