Rafelbunyol aprofita el tancament per la pandèmia per a remodelar el complex esportiu Paco Camarasa

0
12 lecturas

L'Ajuntament de Rafelbunyol, aprofitant el tancament del Complex Esportiu Paco Camarasa per les mesures de prevenció dictades per la Generalitat, ha remodelat i millorat les seues instal·lacions.

Durant els mesos en els que no hi ha hagut activitat, l'ajuntament ha invertit per a rehabilitar tant l'exterior com l'interior del complex per a millorar el servei oferit a les instal·lacions.

Rafelbunyol ha pintat tant les parets exteriors com les interiors per a donar més llum a les estances i crear nous llocs com el passadís de la fama, entre la recepció i els vestuaris, amb frases motivadores dels i les atletes més rellevants de totes les disciplines, èpoques i procedències.

L'entrada ha sigut renovada amb una nova recepció i una nova imatge, modernitzat el logotip del Complex. També s'han actualitzat les escales i el gimnàs, a on s'hi ha inclòs una àrea per a boxejar.

A més, les parets de la piscina i els pilars de la mateixa lluen ara amb noves colors i grafitis pintats pel grafiter local Herer.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí