Rafelbunyol aprofita el tancament per la pandèmia per a remodelar el complex esportiu Paco Camarasa

653

L'Ajuntament de Rafelbunyol, aprofitant el tancament del Complex Esportiu Paco Camarasa per les mesures de prevenció dictades per la Generalitat, ha remodelat i millorat les seues instal·lacions.

Durant els mesos en els que no hi ha hagut activitat, l'ajuntament ha invertit per a rehabilitar tant l'exterior com l'interior del complex per a millorar el servei oferit a les instal·lacions.

Rafelbunyol ha pintat tant les parets exteriors com les interiors per a donar més llum a les estances i crear nous llocs com el passadís de la fama, entre la recepció i els vestuaris, amb frases motivadores dels i les atletes més rellevants de totes les disciplines, èpoques i procedències.

L'entrada ha sigut renovada amb una nova recepció i una nova imatge, modernitzat el logotip del Complex. També s'han actualitzat les escales i el gimnàs, a on s'hi ha inclòs una àrea per a boxejar.

A més, les parets de la piscina i els pilars de la mateixa lluen ara amb noves colors i grafitis pintats pel grafiter local Herer.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.