Rafael Garcerà guanya el Certamen de relat curt Eròpolis organitzat per Compromís per Paterna

0
169

eropolisDins de la campanya de promoció dels valors culturals de Paterna Paterna és teua!, Compromís va convocar el passat mes d’abril el I Certamen de relat curt, política i eròtica, Eròpolis. Ara, una vegada finalitzada la votació, l’obra No puc ser jo, de Rafael Garcerà, ha resultat guanyadora amb un total de 289 vots emesos a través del facebook de la coalició d’esquerres. L’obra guanyadora rebrà un premi de 300 euros en metàl·lic.

Des de Compromís per Paterna, la seua regidora, Carmen Gayà, ha destacat la quantitat de visites, més de 8.000, que ha assolit l’entrada de Facebook on es trobaven les obres del concurs literari. La votació ha durat 15 dies i el premi serà entregat en un acte en una data, encara per determinar, a principis del mes d’octubre. Des de la formació valencianista han volgut destacar la qualitat de les obres presentades i la participació que ha generat el certamen. De fet, destaquen les més de 8.000 lectures amb que han comptat totes les obres en el seu conjunt.

Segons paraules de Carmen Gayà, “amb la campanya de promoció dels valors culturals de Paterna Paterna és teua!, voliem obrir un espai literari al que es pugueren assomar, tant els veïns i veïnes de la nostra vila com la gent del nostre àmbit lingüístic”. La regidora ha manifestat la seua satisfacció per l’alta participació en el certamen i a animat a totes aquelles persones aficionades a l’escriptura a participar en la propera edició.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here