Ràdio l’Om aconsegueix l’habilitació definitiva d’emissió

562

20 anys després de l’inici de les seus emissions, Ràdio l’Om, l’emissora municipal de Picassent ha obtingut l’habilitació definitiva d’emissió. Fins ara, i a través de gestions tècniques i administratives, la ràdio pública local havia obtingut una llicència provisional per poder estar en freqüència modulada.

Ara, segons explica l’equip de Govern municipal “gràcies a l’esforç dels tècnics de l’Ajuntament, coordinació del mitjà i l’aposta per part del consistori de tindre una ràdio amb tota la reglamentació completada”, s’ha aconseguit obtindre l’habilitació definitiva “per a la prestació del servei de radiodifusió sonora en ones mètriques amb modulació de freqüència a favor de l’Ajuntament de Picassent”, segons explica la resolució emesa per la Secretària Autonòmica de Comunicació de la Generalitat Valenciana.

Amb esta resolució, avalada i certificada pel Ministeri d’Indústria del Govern d’Espanya, Ràdio l’Om seguirà en el seu punt del dia, 94.7 FM, i amb “el segell de ràdio de proximitat i sent un mitjà que es preocupe pel que passa a Picassent, amb una dimensió local i social”, segons manifesta el regidor de Cultura i Comunicació, Jaume Sobrevela.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.