L’Agrupación Musical l’Amistat celebra el XIX Festival d’Orquestres de Quart de Poblet

439
El XIX Festival d’Orquestres de Quart de Poblet es va celebrar el passat dissabte, 7 de juny, en l’Auditori Molí de Vila de Quart de Poblet. Al festival van actuar la Jove Orquestra de la Unió Musical de Sueca, com a formació convidada, i l’Orquestra de l’Agrupació Musical L’Amistat, com a amfitriona. L’acte el van presentar dos jòvens cellistes de l’Amistat, Iris Carbonell i Paula López.
L’orquestra de Sueca, dirigida per Rafael Ortí, va tocar Esbossos del Caucas (Ivanov), El príncep d’Egipte (S. Schwartz) i My Fair Lady (F. Loewe).
L’Orquestra de l’Amistat, dirigida per Isidro Coll, va interpretar The Snowman, una obra d’Amparo Edo, una compositora valencia de música de cinema que treballa a Hoollywood. També van tocar Leyendas de Pasión (J. Horner), Cinema Paradiso (E. Morricone), Desayuno con diamantes (J. Horner) i Piratas del Caribe (K. Baldet).
La regidora de Cultura de Quart, Cristina Mora, va entregar al president de la Unió Musical de Sueca un socarrat de Manises en record per la seua actuació.

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.