Puçol prepara una concentració solidària de talladors de pernil per a la lluita contra el càncer

702

La primera concentració solidària de talladors de pernil de Puçol tindrà lloc el 2 de setembre, dins de la programació de les festes patronals i populars del municipi, a la plaça del País Valencià. L'esdeveniment, en el qual participen 18 professionals del pernil, comptarà amb variades activitats des de les 10 del matí fins a les 3 de la vesprada. Tots els diners que es recapten en la jornada es destinaran a l'associació local contra el càncer.

Puçol cortador jamónEl col·lectiu Cocina y Tradición coordina la trobada, en la qual col·laboren l'Associació Contra el Càncer de Puçol, l'Ajuntament i els 18 talladors de pernil solidaris.

L’acadèmia de ball En Moviment, el club de gimnàstica rítmica de Puçol, Zen Kodama, l’Escola Municipal de Ball Urbà i el cantant Rubén Durà participen en les activitats proposades el 2 de setembre. Els talladors de pernil començaran la seua labor a les 10 del matí i, a partir de les 11 i fins a les 15 hores, hi haurà actuacions, també solidàries. Així mateix, es realitzarà una rifa amb molts regals. Tota la recaptació es destinarà íntegrament a l'associació contra el càncer de Puçol.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.