Puçol diu no a la violència de gènere amb poesies, manifestos, cançons, pancartes i una representació teatral

0
157

Associacions locals, alumnes de l’institut, escola d’adults, residència de la tercera edat, tallers municipals, colombaires, veïns i polítics es donen cita el 25 de novembre, a les 12 del migdia, en la plaça Joan de Ribera, enfront de l’ajuntament, per a dir no a la violència de gènere; i ho diuen amb poesies, manifestos, cançons, pancartes i una representació teatral. Una oportunitat única per a proclamar tots junts que hòmens i dones “Som iguals, ni més ni menys”.

pucol-acto-contra-violencia-generoL’eslògan que ha utilitzat la Regidoria de la Dona des de principis d’any servix per a donar unitat a l’acte que cada any es realitza el 25 de novembre en la porta de l’Ajuntament de Puçol i que enguany comptarà amb una àmplia representació del teixit social per a repetir una vegada més que no hi ha diferències: hòmens i dones som iguals, ni més ni menys.

L’acte central, el divendres 25 al matí, comença a les 11.30 hores, amb el repartiment de polseres contra la violència de gènere a tots els assistents a la plaça Joan de Ribera.

I al migdia comencen les aportacions dels distints col·lectius de la població: els alumnes del club de convivència, els pares del centre de dia de menors, els estudiants del taller de jardineria, jóvens i adults de l’EPA, majors del taller de la memòria, alumnes del centre de rehabilitació, dones del taller de teatre, alumnes i professors de l’institut, funcionaris de l’ajuntament, regidors, veïns i, com a colofó, la solta de coloms després d’un minut de silenci.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here