Puçol diu no a la violència de gènere amb poesies, manifestos, cançons, pancartes i una representació teatral

613

Associacions locals, alumnes de l’institut, escola d’adults, residència de la tercera edat, tallers municipals, colombaires, veïns i polítics es donen cita el 25 de novembre, a les 12 del migdia, en la plaça Joan de Ribera, enfront de l’ajuntament, per a dir no a la violència de gènere; i ho diuen amb poesies, manifestos, cançons, pancartes i una representació teatral. Una oportunitat única per a proclamar tots junts que hòmens i dones “Som iguals, ni més ni menys”.

pucol-acto-contra-violencia-generoL’eslògan que ha utilitzat la Regidoria de la Dona des de principis d’any servix per a donar unitat a l’acte que cada any es realitza el 25 de novembre en la porta de l’Ajuntament de Puçol i que enguany comptarà amb una àmplia representació del teixit social per a repetir una vegada més que no hi ha diferències: hòmens i dones som iguals, ni més ni menys.

L’acte central, el divendres 25 al matí, comença a les 11.30 hores, amb el repartiment de polseres contra la violència de gènere a tots els assistents a la plaça Joan de Ribera.

I al migdia comencen les aportacions dels distints col·lectius de la població: els alumnes del club de convivència, els pares del centre de dia de menors, els estudiants del taller de jardineria, jóvens i adults de l’EPA, majors del taller de la memòria, alumnes del centre de rehabilitació, dones del taller de teatre, alumnes i professors de l’institut, funcionaris de l’ajuntament, regidors, veïns i, com a colofó, la solta de coloms després d’un minut de silenci.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.