Puçol convoca la XV edició del certamen de poesia Josep Maria Ribelles

0
88
Bankia

L’Ajuntament de Puçol amb l’objecte de promoure la figura del poeta Josep Maria Ribelles, a més de contribuir al desenvolupament i promoció de la poesia, convoca el XV Certamen de Poesia “Josep Maria Ribelles”, per a obres escrites en valencià.

Podrà participar-hi qualsevol escriptor, amb un máxim de dues obres. S’estableix un únic premi de 2.000 € -corresponents als drets d’autor de la 1ª edició i drets de difusió electrònica durant 6 mesos – que no podrà ser fraccionatLa temàtica, el metre i la rima seran de lliure elecció de l’autor. La col.lecció de poemes serà d’una extensió total mínima de 60 folis, i máxima de 120 folis escrits a una sola cara a doble espai amb cos de lletra 12.

Els treballs originals hauran de ser presentats per quadruplicat, a la Casa de Cultura fins al 15 de setembre de 2011. El jurat estarà compost per professionals de reconegut prestigi, i un representant de l’Ajuntament de Puçol. El premi es fallarà el divendres 7 d’octubre a les 20 hores a la Gala del Premis de Puçol.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here