Puçol convoca la XV edició del certamen de poesia Josep Maria Ribelles

235

L’Ajuntament de Puçol amb l’objecte de promoure la figura del poeta Josep Maria Ribelles, a més de contribuir al desenvolupament i promoció de la poesia, convoca el XV Certamen de Poesia “Josep Maria Ribelles”, per a obres escrites en valencià.

Podrà participar-hi qualsevol escriptor, amb un máxim de dues obres. S’estableix un únic premi de 2.000 € -corresponents als drets d’autor de la 1ª edició i drets de difusió electrònica durant 6 mesos - que no podrà ser fraccionatLa temàtica, el metre i la rima seran de lliure elecció de l’autor. La col.lecció de poemes serà d’una extensió total mínima de 60 folis, i máxima de 120 folis escrits a una sola cara a doble espai amb cos de lletra 12.

Els treballs originals hauran de ser presentats per quadruplicat, a la Casa de Cultura fins al 15 de setembre de 2011. El jurat estarà compost per professionals de reconegut prestigi, i un representant de l’Ajuntament de Puçol. El premi es fallarà el divendres 7 d’octubre a les 20 hores a la Gala del Premis de Puçol.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.