El PSPV de Paterna cedeix finalment i vota a favor de la derogació de l’ATE

488

Tots els partits que conformen el Ple de l’Ajuntament de Paterna, a excepció del PP, votaren a favor d’una moció presentada per Compromís per Paterna per a demanar al Consell la modificació de la Llei 5/2014 i la derogació de la figura de l’ATE (Actuació Territorial Estratègica).

Primer pleno Paterna (29.07.15)

Tras la seua aprovació, Compromís per Paterna es felicita per posar d’acord a tots els partits del consistori per a derogar la figura de l’ATE, “ figura que, entre altres coses accelera el procés d’aprovació de plans urbanístics i lleva les competències en regulació del territori als ajuntaments”.

Segons el portaveu de Compromís per Paterna, Juanma Ramón, “les ATEs eliminen les garanties de transparència, concurrència i publicitat, donant als promotors privats facultats pròpies de l’administració”.

Ramón explica que l’actual Consell té previst la modificació de l’esmentada llei en els propers mesos. El portaveu de Compromís per Paterna explica que “esta legislació afecta directament al territori paterner, trobant-se pendent de resolució per part de l’administració autonòmica la controvertida ATE Puerto Mediterráneo, projecte heretat de l’anterior govern del PP i que tant mals de cap li ha proporcionat a l’actual equip del PSOE”.

Ramón “celebra que per fi el PSPV de Paterna es posicione de manera clara contra la figura urbanística de les ATE i esperem que amb l’aprovació d’esta moció, ens quede a tots clar que Puerto Mediterráneo no té cabuda ni a Paterna ni enlloc. És el moment d’encetar noves formes de fer política obrint el procés de decisió a la ciutadania mitjançant la participació ciutadana. L’ajuntament, a partir d’ara, ha d’obrir un veritable procés de participació per tal de consensuar amb la ciutadania el model de ciutat que volem, una vegada desterrat Puerto Mediterráneo”.

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.