PSPV, Bloc i Almenar no aconsegueixen tancar un acord per a demanar els comptes del 2009 a l’equip de Govern

0
95
Bankia

El PSPV, Bloc i l’edil no adscrit Vicent Almenar no arribaren a un acord per a demanar un ple extraordinari per a denunciar que Albalat dels Sorells és un dels pobles que encara no ha presentat el tancament de l’exercici econòmic de 2009, tancament que, segons denuncia el Bloc, ja ha segut requerit en diverses ocasions pel Síndic de Comptes de la Generalitat.
Segons el portaveu del Bloc i pròxim candidat a l’alcaldia, Nicolau Claramunt, “el 18 de novembre vam demanar el tancament econòmic dels pressupostos de 2009” i que l’alcalde José Rafael Tamarit, que ens contesta que “en relación con su solicitud de copia de la liquidación de 2009 le comunico que no podemos envíarsela por no haber sido aún aprobada.”

Per això el 16 de febrer el Bloc negocia amb els altres grups de l’oposició per demanar la convocatòria d’un Ple extraordinari on es tractaria i demanaria que l’equip de Govern complira la llei i presentara al Ple el tancament de 2009.

Segons Claramunt, “la nostra sorpresa va ser que el PSOE va fer un intent de monopolitzar este Ple i imposar la seua nota de premsa. El Bloc li vam dir als del PSOE que el ple i la nota de premsa s’havia de consensuar entre tots els grups de l’oposició. El PSOE no va voler, es va desmarcar i van traure el seu butlletí. Una jugada fosca Garcés, del PSOE, perquè qui guanya amb tot açò és el PP. Almenar del PAU, una vegada va vore que el PSOE es desmarcava, també va rebutjar la nostra proposta”.

“Com que el PSOE no va voler demanar un ple extraordinari conjuntament”, el Bloc ha sol·licitat un informe sobre els comptes del 2009 a la Secretaria de l’Ajuntament i hem presentat una moció per que es tracte aquest tema en el proper Ple Ordinari d’abril.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here