La prova pilot a la zona de la Venda confirma l’estalvi econòmic d’emprar leds a l’enllumenat de Museros

779

Amb l’objectiu de millorar les infraestructures municipals i adequar el poble a un model urbà més sostenible, la Regidoria d’Urbanisme i Infraestructures es troba en període de proves per a la implantació d’un nou model d’enllumenat públic.

La prova pilot té lloc a la zona de la Venda, on s’han substituït 25 fanals de vapor de sodi per tecnologia led i on, mitjançant mesuraments tècnics, es pot verificar una millora de l’estalvi econòmic i una dràstica reducció de les emissions de CO2. Una vegada comprovada la viabilitat d’aquest nou sistema d’enllumenat públic i els seus beneficis, aquest s’implantarà i substituirà, en diferents fases, tot l’enllumenat de Museros.

A més, des de la Regidoria es desenvolupa un sistema de telegestió de l’enllumenat, que permetrà controlar la llum de manera remota, amb l’objectiu d’estalviar en el consum energètic municipal. Es podrà conéixer l’estat dels fanals (en servei o fora de servei) i adequar la programació d’aquests en funció de les diferents franges horàries, i modificar elements com la intensitat, el nombre de fanals encesos, les hores de servei, etc.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.