Compromís, Canviem entre tots i EU animen 2 falles d'Alaquàs a canviar els seus noms 'predemocràtics'

1506

El conflicte a Alaquàs va sorgir fa uns dies arrel d'una proposta de moció conjunta per a l'adequació a la llei de Memòria Històrica de diferents nomenclatures predemocràtiques pertanyents a algunes instal·lacions del poble. La moció incloïa varies propostes, entre les que es trobava una que plantejava informar i animar dues falles d’Alaquàs a canviar els seus noms, remarcant que l’acció depenia finalment de la decisió de les mateixes falles.

Segons les tres formacions polítiques, el problema es va plantejar “davant la difusió d'informació errònia a les xarxes socials que donava a entendre que la moció pretenia obligar les falles a canviar els seus noms”. Davant aquestes informacions, Compromís, Canviem i Esquerra Unida van publicar el text complet de la moció, així com un vídeo aclaridor de l'objecte de la proposta.

A més a més, els grups s'han pogut reunir amb les direccions de les dues comissions per tal d'aclarir la situació. “Aquestos encontres s'han dut a terme en un ambient distés i molt positiu, on s'han pogut tractar altres temes de política municipal que també son d'interès per a les comissions”, expliquen les formacions polítiques.

“Les dues falles han tingut l'oportunitat de preguntar tots els dubtes i s'han pogut apropar postures i arribar a un bon enteniment mitjançant el diàleg”. Les tres formacions polítiques han manifestat el seu agraïment a les comisions i les han convidat a participar del proper plenari de novembre on serà debatuda la moció.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.