El pregó del pilotari Víctor Bueno inicia les festes de Meliana

711

Meliana va iniciar divendres les festes del poble amb la tradicional entradeta de Moros i Cristians, el pregó i el sopar popular del pregó. L’Ajuntament de Meliana, juntament amb els 19 festers d’enguany, han sigut els encarregats d’organitzar aquestes dues setmanes plenes d’activitats per als veïns i les veïnes de la localitat, que s’allargaran fins al 14 de setembre, dia del Crist de la Providència, patró del poble.

Meliana Pregó festes 2018El pregó, primer acte oficial de les festes, va estar a càrrec de Víctor Bueno, pilotari professional i fill del Meliana. L'esportista va donar pas a les festes agraint la confiança que els festers i l’Ajuntament havien tingut en ell per a donar l’inici a les festes. Bueno va recordar els seus inicis en el món de la pilota, l’esforç que li va costar tant a ell com a la seua família i  va emocionar els assistents que omplien la plaça Major del poble.

En acabar l'acte, el sopar popular al carrer Sant Joan estava preparat per a acollir les prop de 1.000 persones inscrites. El veïnat va gaudir d’un sopar d’entrepans i picadeta de diferents comerços i locals del municipi i que ha sigut molt ben valorat. Alguns es van animar, fins i tot, a ballar amb la banda de música del poble que, en finalitzar el sopar, va amenitzar la vetlada.

Després d’un cap de setmana de Moros i Cristians i la inauguració de l’exposició de fotografia sobre les festes, del fotògraf local Juan Rodrigo, queden per davant deu dies de festa en què destacaran els actes del cap de setmana que ve i els actes dels dies dedicats als patrons, de l’11 al 14 de setembre, entre la nombrosa i variada programació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.