PP, PSPV, SIM i Bloc pactem una moció per fer-se càrrec de la retallada de la Conselleria de les beques escolars

0
142
Bankia

Museros aprovà en el últim Ple municipal en el vot favorable de totes les forces politiques, inclús el PP, pagar el 100% de la rebaixa de la subvenció de Conselleria d’Educació a les famílies que no superen els 25.000 euros de renda.
Els partit polítics que conformen el Plenari de l’Ajuntament -PP, PSPV, Bloc i SIM- consensuaren una moció conjunta ja que en principi el PSPV va presentar una moció en què es demanava que l’Ajuntament de Museros sol·licitara la retirada de l’ordre de la Conselleria d’Educació per la qual es retalla un 25% la subvenció per alumne de les escoletes municipals de 0-3 anys i que en el cas de Museros implica que deixen d’arribar 22.000 euros, segons denuncia el Bloc.

Davant de la falta d’acord per traure endavant la moció, SIM proposava que l’Ajuntament finançara la meitat de la retallada de la subvenció a les famílies que no superaren els 24.000 euros de renda. El Bloc va demanar que s’augmentara el límit a 36.000 euros, encara que finalment la proposta queda en 25.000 euros per que el PP donara finalment suport a la proposta.

Segons Andreu Collado, regidor valencianista, “esta mesura atenua una part de la malifeta de Conselleria. Entre mal i pitjor, triem l’opció menys roïna a l’estimar que la improvisació i la mala gestió del PP l’hauran de pagar els pares”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here