PP i SIM tomben una moció del Bloc per a bonificar la taxa de les terrasses dels bars

0
88
Bankia

La moció presentada pel Bloc, en l’últim ple municipal de Museros, perquè es modificara l’ordenança municipal sobre la instal•lació de terrasses en la via pública i es bonificava la taxa entre un 50 i un 100% segons l’època d’instal•lació va ser desestimada pels 6 vots del govern municipal (PP i SIM) contra els 5 que van sumar Bloc i PSPV.
Andreu Collado, regidor valencianista, lamenta la decisió de l’equip de govern municipal ja que “la proposta anava encaminada a pal•liar parcialment la situació perquè travessa tot el sector de l’hostaleria per la crisi general i des de gener amb l’afegit de l’aplicació de la llei del tabac”.

“A Museros hi ha més de 50 famílies que viuen d’esta classe de negocis i considerem que l’Ajuntament havia de fer un esforç. A més, mocions molt paregudes s’han aprovat en diversos municipis també governats pel PP com Paterna, Catarroja o Paiporta i fins i tot han criticat que no s’aprovaren en llocs on són oposició com Aldaia. L’única raó que trobem perquè no hagen volgut donar suport a la proposta és que l’ha presentada el Bloc i no ells”, según Collado.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here