PP es nega a debatre una moció contra la violència policial cap als estudiants de Valencia afirmant “que tallar carrers està prohibit”

0
45
Bankia

El PP nega a l’oposició a debatre en el Plen municipal de l’Ajuntament de Catarroja una moció de condemna pels fets de violència policial cap als estudiants a la ciutat de València, segons afirma EU. Segons aquest grup polític, l’argument de la alcaldesa per posar punt i final a la qüestió va ser “que tallar carrers està prohibit”.
EU de Catarroja va voler presentar una moció de repulsa als fets violents provocats per la Delegació de Govern i la policia nacional davant les reclamacions del moviment estudiantil en contra les retallades imposades per la Generalitat Valenciana, i on es demanava també la dimissió de la Delegada Paula Sánchez de León.

Segons EU, el PP es va negar i l’alcaldessa Soledad Ramón del PP justificava l’acció policial parlant de “violència per part d’alguns estudiants” i que “tallar carrers està prohibit”.

Per a EU el PP de Catarroja “es situa junt a l’argumentari de l’extrema-dreta mediàtica la qual justifica la violència policial i l’afirmació del cap de la policia nacional que va declarar als estudiants com a enemics”.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here