Podem Alaquàs sol·licita realitzar una enquesta de satisfacció laboral per als treballadors municipals

657

Podem Alaquàs sol·licita la realització d'una enquesta de satisfacció laboral per als treballadors i treballadores de l'Ajuntament per tal d’arreplegar les impressions i demandes del conjunt de la plantilla així com conèixer el clima de treball existent en l'Administració.

alaquàs ayuntamientoLa portaveu de Podem Alaquàs, Mar Blanch, afirma que "les condicions socials i psicològiques en què es duen a terme les diferents tasques de la corporació no solament influeixen en el grau de benestar dels empleats sinó que determinen el correcte acompliment d'unes labors que en la majoria dels casos són de cara al públic, per la qual cosa és necessari cuidar tots els aspectes perquè la interacció amb la ciutadania siga el més grata i satisfactòria possible".

El grup municipal recorda que, en diverses ocasions, membres de la plantilla han manifestat el seu descontentament en el consistori: és el cas dels trenta policies que van assistir al Ple en el mes de març o de les treballadores socials que van patir agressions en 2016.

Blanch afirma que "el sistema de treball de l'Administració és el que sosté el funcionament dels serveis municipals i el que pot oferir oportunitats a les veïnes i veïns que ho necessiten, per la qual cosa ha d'incorporar mesures més modernes i ser exemplar en els procediments de seguretat, organització i satisfacció de les seues empleades i empleats".

Per a la portaveu de Podem Alaquàs, "davant l'imminent canvi en la configuració del consistori per les pròximes eleccions, resultaria molt convenient conèixer el grau de satisfacció de les empleades i empleats així com les necessitats de contractació de la plantilla de treball públic. D'aquesta manera contribuirem a orientar i facilitar el treball a qui exercisca una responsabilitat en aquest àmbit en un futur pròxim".

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.