Pobla de Farnals reordena el trànsit del barri de Moratall després de consultar a la ciutadania

599

La regidoria de Transport del l'ajuntament de La Pobla de Farnals va organitzar el passat 10 de novembre una consulta ciutadana perquè els veïns del Moratall aportaren la seua visió sobre la reordenació del trànsit de vehicles d’este barri. L’objectiu de la reunió, que es va realitzar a la Casa de la Cultura, va ser trobar solucions que milloren l’accessibilitat i mobilitat d’esta zona de la localitat.

pobla-farnals-consulta-ciudadania

A la trobada les persones participants van concloure que els carrers Jaen i Moratall, fins ara de doble direcció, passaren a tindre un únic sentit de circulació. També van determinar que el carrer Pilota canvie a una sola direcció i es convertisca en una via d’eixida del barri, podent accedint-hi pels carrers Mitjagalta i Estació. El carrer València continuarà sent de doble sentit.

Paral·lelament, la Policia Local durà a terme una campanya informativa per a recordar que estos carrers Pilota, Túria, La Font i Del Racó són només de càrrega i descàrrega i d’accés exclusiu per als veïns i veïnes de la zona. D’esta forma es pretén reduir el trànsit que suporten estes àrees.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.