Picassent unix música i pintura de la mà de dos artistes locals

0
133

Este dissabte Picassent prepara una gran experiència cultural i musical. El grup Sinergia Ensamble, components tots ells de l’Orquestra Nacional d’Espanya, i l’artista picassentí, Paco Santana, preparen una proposta original que conjuga música, tradició i pintura. De fet, tant Sinergia Ensamble com Paco Santana juntaran les seues expressions per fer guadir als espectadors d’un espectacle inèdit en la població. Un concert en què l’artista, Santana, pintarà un quadre en directe.

Esta iniciativa, que ha sigut impulsada per la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Picassent, té un component local i de difondre les inquietuds i treballs de gent de Picassent.

Sinergia Ensamble naix a partir d’integrants de l’Orquesta Nacional que decideixen embarcar-se en un projecte cambrístic polivalent i atrevit. Al més pur estil de Haendel, Vivadi i J.S.Bach, però amb temes dels mateixos Beatles, barrejat amb concerts barrocs autèntics i obres d’estrena. Amb tot, i això, amb el picassentí Robert Silla a l’oboè, oferiran un concert el dissabte 5 de maig a la Casa de Cultura, “fent una proposta original a l’hora de fer música de qualsevol època i estil amb instruments clàssics, aportant frescor i modernitat”, afirmen des del grup.

Dissabte, des de les set de la vesprada es podrà “sentir” esta experiència i una hora i mitja més tard s’inaugurarà l’exposició “La sang de l’ànima” de Paco Santana que estarà en la Casa de Cultura fins al 27 de maig. L’obra que l’artista pinte mentre Sinergia Ensamble interpreta el seu particular repertori passarà a formar part del patrimoni local.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.