Picassent torna a destinar 40.000 euros per a les ajudes al transport per a joves

0
163

metro_picassentLa Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Picassent ha presentat un any més les beques d’ajuda al transport, que durant els últims anys ha estat oferint als i les joves del municipi amb l’objectiu d’ajudar les famílies en la despesa que suposa el transport dels estudiants del municipi als centres d’ensenyament.

Un sector poblacional que empra i molt el transport públic és l’estudiant, amb la qual cosa, l’Ajuntament de Picassent, sensible amb esta circumstància. torna a promoure esta iniciativa anomenada, ‘Una Ajuda Superior’. «Seguim incidint en polítiques dirigides i pensades cap a la ciutadania. Amb estes beques ajudem a alleugerir la despesa que suposa per als nostres joves viatjar diàriament al centres d’estudis corresponents», ha afirmat el regidor de Joventut, Jaume Sobrevela.

La convocatòria va adreçada a joves empadronats en el terme municipal, al menys, amb un any d’antelació a la data de la convocatòria; nascuts entre l’1 de gener de 1992 i el 31 de desembre de 1998; matriculats en, almenys, el 50% d’un curs lectiu i estudiants en l’exercici acadèmic 2015-2016.

Del 25 de gener fins el 26 de febrer de 2016, d’11 a 14 hores i de 17 a 20 hores, a la Casa Jove La Torta, carrer de Clara Campoamor s/n es podran presentar les sol·licituds.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here