Picassent torna a destinar 40.000 euros per a les ajudes al transport per a joves

557

metro_picassentLa Regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Picassent ha presentat un any més les beques d’ajuda al transport, que durant els últims anys ha estat oferint als i les joves del municipi amb l’objectiu d’ajudar les famílies en la despesa que suposa el transport dels estudiants del municipi als centres d’ensenyament.

Un sector poblacional que empra i molt el transport públic és l’estudiant, amb la qual cosa, l’Ajuntament de Picassent, sensible amb esta circumstància. torna a promoure esta iniciativa anomenada, ‘Una Ajuda Superior’. «Seguim incidint en polítiques dirigides i pensades cap a la ciutadania. Amb estes beques ajudem a alleugerir la despesa que suposa per als nostres joves viatjar diàriament al centres d’estudis corresponents», ha afirmat el regidor de Joventut, Jaume Sobrevela.

La convocatòria va adreçada a joves empadronats en el terme municipal, al menys, amb un any d’antelació a la data de la convocatòria; nascuts entre l’1 de gener de 1992 i el 31 de desembre de 1998; matriculats en, almenys, el 50% d’un curs lectiu i estudiants en l’exercici acadèmic 2015-2016.

Del 25 de gener fins el 26 de febrer de 2016, d’11 a 14 hores i de 17 a 20 hores, a la Casa Jove La Torta, carrer de Clara Campoamor s/n es podran presentar les sol·licituds.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.