Picassent renova la gespa del camp de futbol 8 del poliesportiu municipal

598

Picassent-Poliesportiu-municipal-nova-gespa

La pista de futbol 8 del Poliesportiu Municipal de Picassent, situada al costat del pàrquing de la piscina coberta, s’ha vist renovada amb la nova gespa. Tot, s’ha produït arran d’una subvenció promoguda per la Diputació de Valencia destinada a equipament esportiu. Després d’estudiar-la, l’Ajuntament va decidir emprendre este canvi, i tot i que l’ajuda supramunicipal era de quasi 48.000 euros, el cost final per part de l’empresa adjudicatària ha sigut de 37.356 euros.

Este camp de futbol 8 i la seua gespa tenia 11 anys. A causa de les inclemències meteorològiques, i també del seu ús, es feia necessària la seua substitució, tenint en compte que és una instal·lació que s’empra no només en la vessant esportiva i per a les escoles, sinó que també té una finalitat recreativa ja que és freqüentada  per les persones que acudeixen setmanalment al Poliesportiu Municipal.

Esta nova gespa és d’última generació i té una duració estimada de 15 anys i permetrà, “seguir amb el nostre compromís de només matindre el nostre recinte sinó tractar de millorar-ho dia a dia”, segons ha assenyalat el regidor d’Esports, Iván Mocholí.

 

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.