Picassent posa en marxa nous cursos d'alfabetització informàtica

533

La Regidoria de Formació i Ocupació de l'Ajuntament de Picassent, en col·laboració amb l'Escola d'Adults, ha posta a l'abast de la ciutadania uns cursos d'alfabetització informàtica (nivell bàsic i avançat), on l'alumnat participant estarà acompanyat d'un tutor, i on coneixeran i aprendran diverses funcionalitats per desenvolupar-se en la vessant informàtica però sobretot en la recerca d'ocupació.

En el primer nivell, l'alumnat aprendrà a gestionar els tràmits principals amb el Servef i altres organismes, renovar la targeta de demandant, demanar cita prèvia en el SEPE, buscar ofertes d'ocupació en els diferents portals web, inscriure's en ofertes de treball, confeccionar el currículum personal, entre d'altres.

Ja en el segon nivell es reforçaran els coneixements adquirits en la recerca de treball on-line i també acostarà els participants a fer ús dels processadors de textos per realitzar documents professionals i personals de forma adequada.

Segons ha declarat la regidora de l'àrea de Formació i Ocupació, Lola Albert, Oferim estes iniciatives perquè són una peça clau en la formació del veïnat ja que suposa posar al seu abast els recursos necessaris per formar-se i aprendre a utilitzar un conjunt d'eines fonamentals per a la recerca d'ocupació.

Qualsevol persona que estiga interessada en participar d'estos cursos, pot acudir a l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local, ubicada al Centre Social, en horari de 10 a 14 hores, o telefonar al 961 230 690, o bé, mitjançant el correu electrònic [email protected].

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.