Picassent obri el període de licitació de les 11 parades del mercat municipal que estan lliures

402

Amb l’objectiu de facilitar, fomentar i promocionar la prestació d’un servei públic posant a disposició de la ciutadania productes amb la millor qualitat possible i un servei de proximitat, l’Ajuntament de Picassent ha fet públic recentment el plec de clàusules administratives que s’ha de seguir en el procediment d’adjudicació de les noves parades, un total d’onze.

Les dimensions de cadascuna d’elles són variables i es troben equipades d’instal·lacions elèctriques, sanejament, fontaneria i instal·lació de veu. Entre els productes de venda previstos es troben: peix i marisc, carn, embotits, olives i encurtits, fruits secs, pa i bolleria, productes lactis i pastisseria. Pel que fa als horaris d’obertura, l’Ajuntament estableix que els llocs de venda hauran d’estar oberts al públic tots els dies laborables de l’any, inclús els dissabtes, de 7:00 a 15.00 h, així com els divendres per la vesprada, de 16.30 a 20.00 horas.

La selecció dels adjudicataris es farà per concurs, tenint en compte criteris de baremació com la quantitat del cànon previst, la creació d’ocupació per a persones amb diversitat funcional, l’acreditació professional com a titular de parades o com a dependent en mercats municipals i el compromís d’instal·lació de certs sistemes de comercialització, com per exemple, el datàfon per al cobrament de les compres o el servei de repartiment a domicili, entre altres. La puntuació màxima és de 100 punts.

La concessió de la parada serà per a un període de 15 anys improrrogables, per tant, una vegada finalitzada aquesta, l’adjudicatari tindrà l’obligació de deixar lliure la parada.

@hortanoticias en Telegram

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.