Picassent millora el servei de fisioteràpia municipal amb unes noves instal·lacions al Centre Social

749

L'Ajuntament de Picassent, a través d'una subvenció de la Diputació de València, ha portat a terme les obres de rehabilitació del servei de fisioteràpia i rehabilitació ubicat al Centre Social Municipal, al carrer de Carles Albors. En l'actuació portada a terme, s'ha habilitat la primera planta de l'edifici millorant la seua accessibilitat d'este nou servei que amplia en gran mesura el fins ara existent al Centre de Convivència.

El nou servei ha sigut finançat a través d'una subvenció de la Diputació de València de més de 60.000 euros, que s'emmarca dins de les inversions en infraestructures patrimonials de caràcter social de l'entitat provincial. Ahir dimarts 2 de gener, este servei va obrir les seues portes.

Durant la seua visita a les noves instal·lacions, l'alcaldessa, Conxa Garcia, va afirmar: “Gràcies a la subvenció concedida per la Diputació, a Picassent tenim un servei de fisioteràpia dotat amb els mitjans necessaris perquè els nostres majors tinguen al seu abast tractaments i programes de recuperació i rehabilitació adaptats a les seues necessitats”. El projecte de reforma ha tingut un cost de més de 60.000 euros.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.