Gràcies per mantindre-nos al dia i ben informats

1837

Sempre he sigut una persona que ha defensat els valor que té tot allò que siga local: la recuperació de les festes i tradicions pròpies d’un poble, la reivindicació del treball quotidià que es fa des dels Ajuntaments com a entitats més properes a la ciutadania, l’impuls necessari a entitats com les mancomunitats que uneixen esforços perquè els pobles avancen conjuntament, i com no! també el meu suport a aquells mitjans de comunicació que dediquen el seu dia a dia a informar d’aquelles coses que passen al nostre entorn perquè al fi i al cap la informació de proximitat és de gran interés, ja que el grau d’afectació en les nostres pròpies vides és major.

Conxa García, alcaldesa de Picassent
Conxa García, alcaldesa de Picassent

Per altra banda, davant el ventall de mitjans de comunicació de tot tipus que ens envolten i el risc que existeix sempre de saturació d’informació he de destacar el treball valuós que s’està fent des d’Hortanoticias perquè amb intel·ligència i bonfer cada dia ens ofereixen un panorama informatiu clar, definit i rigorós de tot allò que ocorre a la comarca de l’Horta de manera clara.

Per tant, com a alcaldessa vull felicitar expressament el diari Hortanoticias per haver arribat a les seues 3.000 edicions. Tres milers de portades i diverses seccions que tenen darrere un gran nombre d’hores dedicades per part de les persones que treballen al diari amb l’objectiu de mantindre-nos al dia i ben informats. En conjunt, més de 12 anys d’esforç i de treball mereixedor de reconeixement perquè dia rere dia dóna el seu fruit, i és per això que des de Picassent vos animem a continuar fent el que feu sense perdre la il·lusió i el coratge de lluitar per una comunicació propera i accessible a totes i tots.

¡Enhorabona!

Conxa Garcia Ferrer | alcaldessa de Picassent

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.