Picassent farà coincidir la segona edició de la Fira Gastronòmica i Comercial amb les Festes de la Miraculosa

0
154

fira gastronòmica de picassentContinuar impulsant i dinamitzant el comerç local. Amb esta premisa naix la segona edició de la Fira Gastronòmica i Comercial de Picassent. Una proposta impulsada per l’Ajuntament de Picassent i coorganitzada per l’associació de Comerciants i Serveis de Picassent. De fet, ja ha tingut lloc la primera reunió entre els sector hostaler, la pròpia associació i els venedors del Mercat Municipal amb el regidor de Participació Ciutadana, Jaume Sobrevela i la regidora de Comerç i Mercat, Mónica Olguin.

Després de la bona acollida de l’edició de l’any passat, volem encara fer més atractiva, més diversa i amb més recursos esta cita amb el comerç i la hostaleria, però, també un punt de trobada ciutadana que ens ens mostra el talent i possibilitats del nostre teixit comercial”, apunten Olguin i Sobrevela.

Enguany s’ha optat per la zona del Mercat Municipal i la seua plaça, a més coincidint amb les Festes de la Miraculosa els pròxims dies 20, 21 i 22 de maig. “Comerç i mercat, mercat i comerç han de ser un conjunt, hem de sumar sinèrgies per afavorir el que al remat volem tots: tindre un comerç de qualitat, pròxim, modern i amb perspectives de futur”, assenyala el també regidor de Festes, Jaume Sobrevela.

Ara per ara estan perfilant-se més detalls d’esta mostra comercial i culinària, i serà a principis del més d’abril quan quedaran definits expositors i també nombre total de participants.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here