Picassent farà coincidir la segona edició de la Fira Gastronòmica i Comercial amb les Festes de la Miraculosa

332

fira gastronòmica de picassentContinuar impulsant i dinamitzant el comerç local. Amb esta premisa naix la segona edició de la Fira Gastronòmica i Comercial de Picassent. Una proposta impulsada per l’Ajuntament de Picassent i coorganitzada per l’associació de Comerciants i Serveis de Picassent. De fet, ja ha tingut lloc la primera reunió entre els sector hostaler, la pròpia associació i els venedors del Mercat Municipal amb el regidor de Participació Ciutadana, Jaume Sobrevela i la regidora de Comerç i Mercat, Mónica Olguin.

Després de la bona acollida de l’edició de l’any passat, volem encara fer més atractiva, més diversa i amb més recursos esta cita amb el comerç i la hostaleria, però, també un punt de trobada ciutadana que ens ens mostra el talent i possibilitats del nostre teixit comercial”, apunten Olguin i Sobrevela.

Enguany s’ha optat per la zona del Mercat Municipal i la seua plaça, a més coincidint amb les Festes de la Miraculosa els pròxims dies 20, 21 i 22 de maig. “Comerç i mercat, mercat i comerç han de ser un conjunt, hem de sumar sinèrgies per afavorir el que al remat volem tots: tindre un comerç de qualitat, pròxim, modern i amb perspectives de futur”, assenyala el també regidor de Festes, Jaume Sobrevela.

Ara per ara estan perfilant-se més detalls d’esta mostra comercial i culinària, i serà a principis del més d’abril quan quedaran definits expositors i també nombre total de participants.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.