Picassent estrena un nou parc que combina l'esport i l'aventura

880

Jugar i aprendre a prendre les seues pròpies decisions. Divertir-se amb un toc col·laboratiu entre la resta de persones. Experimentar la sensació d’altitud i la part sensorial de peus i mans. Estos i més factors seran els que podran experimentar els xiquets de Picassent que ja tenen a la seua disposició el nou parc d’esport i aventura de Picassent anomenat Picaventura, una nova instal·lació que s’emmarca dins d’una zona habilitada perquè des dels més majors fins als més menuts puguen gaudir d’un entorn natural, pràctic, esportiu i lúdic.

Este nou parc forma part de les tres fases que ha fet l’Ajuntament de Picassent al costat del barranc i que es complementen amb un circuit vial i un parc biosaludable. Esta nova infraestructura compta amb un element d’escalada i equilibri que fomenta la psicomotricitat dels xiquets, una tirolina que proporciona sensació de velocitat i plaer, una estructura d’arena, la qual fomenta el joc cooperatiu i una excavadora que millora la coordinació corporal. Tot a més es complementa amb un zona de picnic i bancades que permet a les famílies disfrutar amb els seus en un entorn tranquil.

Picaventura ha tingut un cost total de 181.000 euros i ha sigut possible gràcies al superàvit municipal del passat exercici, una instal·lació que va tindre una inauguració en que van participar els xiquets i xiquetes del Consell de la Infància amb la presència de l’alcaldessa de Picassent, Conxa García, acompanyada pel seu equip de govern.

Hui és un dia de gran satisfacció perquè la nostra idea de fer un Picassent més divers, més saludable i més adaptat a les necessitats dels nostres veïns va plasmant-se amb projectes reals i utilitzables per tots i totes”, afirmà la primera edil en un acte inaugural que va congregar nombroses persones que acudiren a passar una estona divertida en este nou lloc d’esplai del municipi, que ara es complementarà en un futur amb una quarta fase.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.