Picassent es prepara per a l’edició més femenina del irrevent i atrevit Kafre Teatre

1038

Del 16 al 18 de febrer la Casa de Cultura i la seu social del Musical de Picassent acolliran una nova edició del festival teatral més irreverent i atrevit de l’Horta: el Kafre Teatre.

KAFRE TEATRE 2017El festival, que enguany destacà pel seu caràcter femení i feminista, ja en una cita ineludible per a centenars de picassentins i també veïns de moltes altres localitats, que busquen un teatre diferent, un teatre políticament incorrecte, un teatre atrevit, divertit i on tot està permés. Això és el Kafre Teatre, un festival que enguany compleix 13 edicions.

L’edició d’enguany és sinònim d’empoderament femení, ja que les 5 peces teatrals que es representaran entre el 16 i el 18 de febrer van a estar protagonitzades per dones. La Casa de Cultura acollirà 3 espectacles a un preu de 5 euros cadascun: Fracassades, de La Calva Producciones, Cul Kombat de Cia. Patricia Pardo, i Two Ladies or Not Two Ladies de Cashalada Teatro. I a El Musical es representaran 2 obres amb entrada gratuïta, Las Putas Amas, de Patricia Espejo i Patricia Sornosa, De todas las Bellas las más Bellotas de la Cia. Aérea.

A més de les entrades soltes per a cada espectacle, també s’ha posat a la venda, a la mateixa Casa de Cultura, el Kafrebò a un preu de 10 euros i que inclou l’entrada a tots els espectacles i una samarreta del Kafre 2017.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.