Picassent es prepara per a l’edició més femenina del irrevent i atrevit Kafre Teatre

0
578

Del 16 al 18 de febrer la Casa de Cultura i la seu social del Musical de Picassent acolliran una nova edició del festival teatral més irreverent i atrevit de l’Horta: el Kafre Teatre.

KAFRE TEATRE 2017El festival, que enguany destacà pel seu caràcter femení i feminista, ja en una cita ineludible per a centenars de picassentins i també veïns de moltes altres localitats, que busquen un teatre diferent, un teatre políticament incorrecte, un teatre atrevit, divertit i on tot està permés. Això és el Kafre Teatre, un festival que enguany compleix 13 edicions.

L’edició d’enguany és sinònim d’empoderament femení, ja que les 5 peces teatrals que es representaran entre el 16 i el 18 de febrer van a estar protagonitzades per dones. La Casa de Cultura acollirà 3 espectacles a un preu de 5 euros cadascun: Fracassades, de La Calva Producciones, Cul Kombat de Cia. Patricia Pardo, i Two Ladies or Not Two Ladies de Cashalada Teatro. I a El Musical es representaran 2 obres amb entrada gratuïta, Las Putas Amas, de Patricia Espejo i Patricia Sornosa, De todas las Bellas las más Bellotas de la Cia. Aérea.

A més de les entrades soltes per a cada espectacle, també s’ha posat a la venda, a la mateixa Casa de Cultura, el Kafrebò a un preu de 10 euros i que inclou l’entrada a tots els espectacles i una samarreta del Kafre 2017.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here