Picassent destina 3.000 euros a programes d’alimentació durant les festes de Nadal

0
171

Amb motiu de la celebració del Nadal, des de l’Ajuntament de Picassent i a través d’un conveni signat amb la cadena de supermercats Consum, durant estos dies s’han repartit xecs de compra valorats en un total de 1.600 euros per a l’adquisició de productes de carnisseria, fruita i verdura. La destinació dels xecs són per a famílies amb xiquets menuts que normalment són beneficiaris de les beques de menjador. D’esta manera queda garantida l’alimentació en una època on els menjadors escolars estan tancats per les vacances escolars.

Així mateix, la xifra s’incrementa i també s’han destinat 1.400 euros per a persones que estan soles, sense família, i també per a famílies amb escassos recursos amb l’objectiu que totes i tots puguen disfrutar estos dies.

El regidor de Benestar Social, Carles Silla, ha afirmat que des de l’Ajuntament continuem fent este tipus de programes amb el fi de garantir la nutrició de les famílies amb menys recursos del poble així com també, estar al costat de les persones que no tenen familiars a prop i que presenten escassos recursos econòmics. I tot amb la intenció que ningú es quede sense gaudir, en la mesura de les possibilitats, d’una de les nits més especials de l’any.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here