Picassent coordina un grup de 25 persones per a fer 20.000 mascaretes que repartiran casa per casa

1027

L’Ajuntament de Picassent està coordinant el treball de 25 persones de la localitat que elaboraran a les seues cases un total de 20.000 mascaretes. Estos elements de protecció, estan creant-se des de l’Associació Tyrius Picassent i l’empresa local d’Isabel Serrano.

Picassent confeccio mascaretesLa tela de les mascaretes, elaborada amb teixit TST, ha sigut donada i preparada al tall per l’empresa T+2, a través de Jose Luís Hervás Sanbartolomé, veí de Picassent.

El repartiment de les mateixes ha començat este dissabte 28 de març casa per casa de la mà del Grup Jovenívol La Miraculosa. Els monitors i les monitores d’esta agrupació, de forma altruista i voluntària, seran els i les encarregades de fer arribar les mascaretes per tot el municipi.

Les mascaretes són repartides en una bossa que conté un protocol per a la seua correcta utilització, i han sigut esterilitzades per garantir un ús segur i més higiènic.

Picassent mascaretesEn tot este entramat solidari també cal mencionar el treball logístic realitzat per l’Agrupació de Protecció Civil Picassent, els quals s’encarreguen de recollir i entregar les mascaretes entre cosidores i repartidors.

Tant l’alcaldessa de Picassent, Conxa Garcia, como el regidor de l’àrea de Participació Ciutadana, Salvador Morató, es mostren molt agraïts per l’enorme impacte de generositat que este fet està tenint al municipi.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.