Picassent convoca la segona edició de ‘CROMÀPICA’, el seu festival d’art urbà

1241

La segona edició del festival d’art urbà de Picassent, CROMÀPICA, tindrà lloc entre l’1 i el 4 de setembre de 2017 coincidint amb les festes locals. És un festival d’art urbà que busca convertir alguns racons de Picassent en un vertader museu a l’aire lliure.

“Amb estes activitats es pretén apropar la gent a l’art com una experiència inspiradora, creativa i quotidiana”, diuen des de l’organització. Un art de carrer, efímer i colpidor per al vianant amb l’objectiu d’aportar nous estímuls que converteixen el passeig pel municipi en una experiència artística per al veïnat.

Des de la Regidoria de Joventut ja s’ha convocat de manera oficial este festival obert a artistes urbans de diferents disciplines. En les següents setmanes, els participants presentaran un esbós de les seues propostes i un jurat expert elegirà als 4 artistes per pintar 4 murs ja seleccionats dins de la localitat.

El premi és, per tant, poder deixar la petjada artística a la localitat en un museu a l’aire lliure que anirà creixent any rere any. A més d’exposar i desenvolupar la seua peça artística, al llarg dels 4 dies de festival, els guanyadors rebran un premi de 600 euros per obra seleccionada.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.