Picassent comença la segona fase del nou col•lector a la zona nord de la població

0
175

El passat mes d’octubre es va posar en marxa la segona fase de les obres del nou col·lector en la zona nord de Picassent. Esta obra, finançada amb el superàvit municipal i també amb fons de la Diputació de València (amb una inversió de més 500.000 euros), acabarà amb el projecte de canalització de l’aigua pluvial, renovacions de les voreres i millorarà l’accessibilitat de la zona.

colector-zona-nord-picassent-2 Una infraestructura que complementa a la primera fase, ja finalitzada, i que va tindre un cost d’aproximadament 800.000 euros i que va ser assumida en gran part per la Diputació de València.

Les obres tenen un termini d’execució previst de nou mesos tot i que el bon ritme de les mateixes està accelerant l’estimació de finalització. “Amb esta execució dotem de continuïtat a un projecte per complementar una obra que millorarà la canalització de les aigües i que a més previndrà possibles inundacions, les quals eren freqüents en esta zona del municipi”, assenyala l’alcaldessa, Conxa García. colector-zona-nord-picassent-1

Esta actuació també permetrà seguir condicionant el conjunt d’arbres a més d’arreglar les voreres, en molts casos, molt deteriorades.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here