Picassent celebra la VIII edició del concurs de fanalets

784

Com ja és tradició, i dins de la programació de les Festes Majors de Picassent, anit va tindre lloc la celebració de la VIII edició del concurs de fanalets, una cita ineludible on l’enginy, la gràcia, la màgia i la Il·lusió conformen una barreja molt especial en la nit picassentina.

luciendo fanalets en la noche de El Sereno de albal

A poc a poc, la plaça del Mercat va reunir els xiquets i les xiquetes acompanyats cadascun amb el seu fanalet. Allí els esperaven el personatges de la Patrulla Canina, qui van acompanyar els menuts durant tota la celebració de l’acte.

D’esta manera, i un per un, cada xiquet i xiqueta, va pujar a l’escenari per mostrar el seu fanalet al jurat, qui donat l’alt nivell i qualitat presentats, no ho va tindre gens fàcil per decidir els guanyadors de l’edició d’enguany.

Finalitzada la mostra i després d’haver vist tots els fanalets participants en el concurs, el jurat va decidir atorgar els premis següents, fent entrega dels guardons l’alcaldessa, Conxa Garcia.

 

-10é premi: Paula del Jesús López

-9é premi: Pau Serrano Cordellat

-8é premi: Sara Bleda Díaz

-7é premi: Lucía Vallivana Serrano Torrijos

-6é premi: Miguel Chanzá Cana

-5é premi: Samuel Yuste Martínez

-4t premi: María Martínez González

-3r premi: Adrián Real Sanchis

-2n premi: Paula Tronchoni Valiente, consistent en un viatge de cap de setmana per a dos persones.

-1r premi: José Sobrevela Crespo, consistent en un viatge per a tres persones a Port-Aventura.

Prèviament a l’entrega dels premis, la cercavila va recórrer els carrers adjacents a la Plaça del Mercat, on cada xiquet i xiqueta va rebre un obsequi de l’Ajuntament de Picassent en agraïment a la seua participació.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.