Picassent atorga ajudes fins a 35 euros per fanecada per a recuperar parcel·les i cultius abandonats

1004

L'Ajuntament de Picassent ha posat en marxa una ordenança d'ajudes per tal d'incentivar la recuperació agrària al municipi e intentar que les parcel·les i cultius abandonats tornen a ser rendibles i tindre cada vegada més un terme viu.

En les noves bases específiques per a la concessió d'estes ajudes, la quantitat de la subvenció passa de 21 a 35 euros per fanecada, fins a un màxim de 1.500 euros per sol·licitud i persona beneficiària, en un clar impuls al conreu de les terres del terme picassentí, tot i que estes ajudes no eximeixen de l'obligació del pagament del rebut d'IBI rústica.

En este sentit, el regidor d'Agricultura, Joan Vicent Aguado, ha volgut destacar "la importància de mantenir el nostre patrimoni natural, més si tenim en compte que Picassent disposa d'un dels termes més extensos de la província de València, prop dels noranta quilòmetres quadrats".

Estes ajudes que són una iniciativa pionera en tota la comarca de l'Horta Sud, tenen com a objectiu fer valdre el caràcter agrícola de la localitat i estimular l'agricultura en aquells terrenys que es troben abandonats.

El termini de presentació finalitza el pròxim dijous 15 d'octubre i totes les persones interessades podran presentar les sol·licituds, amb cita prèvia, a l'Oficina d'Atenció Ciutadana.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.