Picassent actua contra la procesionària al municipi

0
161

Tractament processionaria Picassent 1L’Ajuntament de Picassent ha pres diverses mesures per tractar d’erradicar i previndre la irrupció d’una plaga de processionària en diferents punts de la població. Per este motiu, l’empresa encarregada del manteniment, neteja i conservació dels parcs i zones verdes municipals, està actuant en aquells punts que ha aparegut o hi ha indici de l’aparició d’estes orugues.

Les actuacions portades a terme són la desinfecció, no només a nivell del sòl, sinó també en les capes altes dels arbres, i també la prevenció per tractar d’erradicar-la.

Des que l’Ajuntament fou coneixedor de l’aparició d’estos cucs, hem posat en marxa una campanya intensiva de desinfecció. I és que, a causa de la meteorologia que estem patint i les temperatures elevades dels darrers mesos, esta plaga ha aparegut amb més força. Per això, seguirem atents i farem tot el que siga possible per actuar i previndre esta plaga de processionària al nostre municipi, ha declarat l’alcaldessa, Conxa Garcia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here