Picassent actua contra la procesionària al municipi

361

Tractament processionaria Picassent 1L’Ajuntament de Picassent ha pres diverses mesures per tractar d’erradicar i previndre la irrupció d’una plaga de processionària en diferents punts de la població. Per este motiu, l’empresa encarregada del manteniment, neteja i conservació dels parcs i zones verdes municipals, està actuant en aquells punts que ha aparegut o hi ha indici de l’aparició d’estes orugues.

Les actuacions portades a terme són la desinfecció, no només a nivell del sòl, sinó també en les capes altes dels arbres, i també la prevenció per tractar d’erradicar-la.

Des que l’Ajuntament fou coneixedor de l’aparició d’estos cucs, hem posat en marxa una campanya intensiva de desinfecció. I és que, a causa de la meteorologia que estem patint i les temperatures elevades dels darrers mesos, esta plaga ha aparegut amb més força. Per això, seguirem atents i farem tot el que siga possible per actuar i previndre esta plaga de processionària al nostre municipi, ha declarat l’alcaldessa, Conxa Garcia.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.