Picanya Sud recull sigantures per a demanar la apertura del pas a nivell que els obliga a recorrer 2’5 kilometres per a fer 10 metres

0
74
Bankia

La diputada d’Iniciativa del Poble Valencià a les Cortes Valencianes, Mónica Oltra, donara suport a la iniciativa veïnal de la Plataforma Picanya Sud que s’oposa al tancament parcial del pas a nivell acudint i a la seua concentració per a demanar la reobertura només per als veïns del pas a nivell provisionalment fins a la seua pròxima desaparició.
La portaveu adjunta de Compromís acudirà fins al pas a nivell del Camí de la Pedrera de Picanya per adherir-se així a la campanya veïnal que ha iniciat recentment una arreplega de firmes per a sol·licitar la reapertura del pas a nivell.

L’arreplega de firmes és l’última de les accions empreses per la Plataforma que van optar, en principi, pels talls de trànsit, i posteriorment pel repartiment de cartells i les mobilitzacions veïnals com la que han convocat esta vesprada i a la que assistirà Oltra.

Picanya Sud vol en estes manifestacions posar fi a la sensació d’aïllament que s’ha produït ja que per creuar un escassos 10 metres amb vehicle han de rodar mes de 2, 5 kilòmetres pels afores del nucli urbà impossibilitant agilitat en el desplaçament de càrregues pesades o persones amb mobilitat reduïda.

Segons els representants veïnals, també s’ha incrementat els robatoris als vehicles per la zona, els vehicles d’urgència (ambulàncies, metges de guàrdia, policia) no podem passar però si que ho podem fer els cotxes fúnebres en els soterrars. “També els comerços de la zona ja han notat baixar la concurrència de clients deixant en una situació crítica i altres veïns indiquen la pèrdua de valor dels seus immobles, ja que algunes operacions de venta s’han suspés en el moment s’ha produït el tancament”, segons informen els veïns de Picanya.

Per això i per la recent aprovació al Ple municipal del conveni amb la Generalitat per al soterrament, els veïns demanen la reaprtura del pas a nivell de manera provisional.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here