Picanya rehabilitarà tot el seu centre històric

0
73
Bankia

Picanya rehabilitarà tot el seu centre històric després de la aprovació per part del Ministeri de la Vivenda de la Declaració d’Àrea de Rehabilitació Integral d’esta zona de Picanya que permetrà la possibilitat d’intervindre en 300 habitatges entre els anys 2011 i 2014.
La declaració ministerial es produeix mesos després de la declaració favorable de la Conselleria de Medi Ambient, Aigua, Urbanisme i Vivenda per a la rehabilitació integral del centre històric de Picanya.

Les actuacions que els participants podran executar, entre altres, són la rehabilitació dels elements comuns dels edificis per a la seua millora, la instal·lació d’ascensors i millora de l’accessibilitat i la millora de les condicions d’habitabilitat dels habitatges i de la seua adaptació per a persones majors amb mobilitat física o sensorial reduïda.

Però les millores també arribaran a l’espai públic. Per este motiu, l’Ajuntament està designat com a Ente-Gestor de l’Actuació, també podrà intervindre en la millora dels espais públics, executant obres d’urbanització, i podrà disposar d’una oficina tècnica de gestió per a informar i facilitar la tramitació al veïnat.

El cost de les actuacions previstes s’estima en 5.827.800 euros, incloent-hi les despeses per a rehabilitació d’edificis i habitatges, obres d’urbanització i equip tècnic de gestió.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here