Picanya compta en un nou mural del reconegut artista urbà Deih

0
12 lecturas

Picanya compta des de fa uns dies, junt a les pistes de patinatge del Parc Europa, de un nou mural del reconegut artista urbà Deih.

Picanya nou mural Deih Deih (València, 1978) és un molt congut artista urbà valencià, membre del grup XLF (Por la Face). Porta en actiu des de 1994. El seu estil pictòric com versàtil i els seus personatges tenen influències del món del còmic i la il·lustració editorial. Podem trobar obres seues a països com ara Mèxic, França, Alemanya, Noruega, Bèlgica, Marroc i, per suposat per tota Espanya.

Temps confinat

Sobre el mur de la caseta de materials d'educació física de l'escola Ausiàs March, Deih ha pintat, en tan sols 4 hores, una proposta que parla del pas del temps i que, a més, d'acord amb els temps que vivim, ens proposa una al·legoria en la que dos personatges, a l'interior d'un rellotge d'arena es relacionen sense poder estar junts.

Una habitació amb vistes

Este mural forma part del programa d'Àpunt televisió 'Una habitació amb vistes', un espai dedicat a la cultura valenciana en tots els seus vessant i que molt prompte podrem gaudir a la nostra televisió.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí