Picanya instal·la purificadors d'aire HEPA a les aules de tots els centres educatius

0
2 lecturas

Les aules dels tres col·legis, de les tres escoles infantils, de l'escola d'adults i de l'Institut de Picanya han incorporat purificadors d'aire amb filtres HEPA per a micropartículas capaços d'atrapar fins al 99% de les partícules nocives presents en l'ambient i també les gotícules que contenen els diferents virus presents en l'ambient, entre ells, el COVID-19.

Picanya instal·la purificadors d'aire HEPA a les aules de tots els centres educatius.El procés ja està completat als tres col·legis, de les tres escoles infantils, de l'escola d'adults mentre a l'Institut l'Ajuntament ha proporcionat 21 purificadors a l'espera de que la Conselleria aporte els purificadors que va anunciar.

També en el xicotet comerç, hosteleria, oficines muncipals,..

L'Ajuntament també està distribuint, de manera gratuïta, estos aparells entre els xicotets comerços locals i també entre els establiments d'hostaleria (bars, cafeteries, restaurants...).

Estos dispositius de neteja de l'aire també s'estan instal·lant en les oficines municipals on es realitza atenció al públic (Ajuntament, oficines d'urbanisme...).

Estos filtres, que òbviament no poden purificar tot l'aire de manera immediata, no substitueixen cap de les normes de seguretat ja existents com a màscares, distàncies... i, molt especialment, l'airejat d'espais com ara aules que ha de realitzar-se de 3 a 5 minuts, cada mitja hora i en els descansos d'acord amb la normativa marcada per la Conselleria d'Educació de la Generalitat Valenciana.

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí