Picanya insta a FGV a allargar la finalització del servei des de València com a mínim fins a l’1 de la matinada

0
89
Bankia

El Ple de l’Ajuntament de Picanya, en el vot a favor d’Iniciativa-Compromís i PSPV i en contra pel PP, vota a favor de la moció per a instar a FGV a allargar la finalització del servei des de València com a mínim fins a l’1 de la matinada els laborables.
La moció d’Iniciativa-Compromis pretén donar solucions als treballadors i treballadores de Picanya, així com jovenes, que han manifestat reiteradament l’inconvenient què un servei públic com ho és el metro no satisfà completament les seues necessitats.

Segons els firmants de la moció, les dues línies que transiten per Picanya tanquen massa aviat i així, els picanyers i picanyeres, han d’agafar els últims metros a València, entre les 22:15 i les 23:22 hores, depenent de si és laborable i festiu.

Eixe horari de tornada els obliga a fer servir els seus vehicles privats, taxis o haver d’acurtar la seua estància a València.

Iniciativa afirma no comprendre que el PP de Picanya torne a votar en contra d’un benefici per als ciutadans, tal vegada, per no voler confrontar interessos amb el Govern valencià per ser del seu color polític.

Aquesta moció aprovada aper majoria serà traslladada al Govern València i a FGV per a l’estudi d’aquesta possibilitat.Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here