Picanya celebra la VI Fira del Xicotet Comerç amb novetats i activitats per a tots els gustos

0
86

El pròxim cap de setmana del 15 i 16 de juny, el poble de Picanya celebra la sisena edició de la Fira del Xicotet Comerç. L’Ajuntament, junt amb l’Associació del Xicotet Comerç i l’Associació de l’Empresariat de Picanya aprofiten estes dates per a presentar als habitants de la zona les novetats del comerç local.
La programació de la fira inclou activitats variades per a tots els gustos. Hi haurà degustacions de productes com pans, embotits, té o productes de l’horta. També es desenvoluparan diversos tallers, com un de boixets i patchwork o el taller de xapes personalitzades. A més, el públic podrà gaudir d’ actuacions la nit del dissabte amb balls i l’actuació ‘Galileo Funk Machine’ del col•lectiu Sedajazz, i una desfilada de moda pin-up diumenge de vesprada.

Els més xicotets també podran gaudir la fira al parc unflable, on els acompanyarà Bob Esponja, i amb els tallers infantils que els entretindran durant la vesprada del diumenge. Per tal d’arredonir el cap de setmana, l’organització sortejarà entre els assistents, al llarg de les dues jornades, tres vals de compra per valor de cent euros.

La tasca contínua de les entitats organitzadores permet que Picanya compte amb un sòlid teixit de comerç local, amb una oferta que comprèn, des de l’alimentació, passant per roba i mobiliari, fins a serveis com l’estètica o la restauració. “Tot un ventall de possibilitats amb el tracte proper d’un comerç local i la millor varietat, a l’abast de la mà”, assenyalen des de l’organització.

Bona part del comerç local forma part de l’Associació del Xicotet Comerç de Picanya (AXCPi) que compta amb el suport i assessorament de l’Ajuntament de Picanya per mitjà de l’Agència AFIC.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.