'Performances', dansa, teatre, xarrades i música en la Setmana de la Dona de Godella

1013
La Regidoria d'Igualtat de l'Ajuntament de Godella ha publicat la programació especial que, amb motiu del Dia Internacional de la Dona, ha preparat per commemorar la setmana del 5 al 12 de març.
Godella. Dia Internacional de la Dona 2016
El Mercat de Venda Directa serà el primer dels escenaris que acolliran alguna de les múltiples i variades activitats d'aquesta Setmana de la Dona. Serà el dissabte 5, a partir de les 12 h, amb la performance Les dones hi participen. Aqueix mateix dia, a les 22 h, la Companyia de Dansa i Teatre Fil d'Arena presentarà el seu espectacle Cafè Sol, cabaret de dones al Casal Jove AlMatadero.

El dilluns 7, l'Associació Qualitat de Vida oferirà el seu habitual playback a les 18 hores, al saló d'actes de Villa Teresita. A continuació, a les 20 hores, Ràdio Godella emetrà el programa especial Dones de la World Music, d'El Vaixell, dirigit per Josep Vicent Domínguez.

En el Dia Internacional de la Dona, el 8 de març, la psicòloga Raquel Barletta impartirà un taller d'apoderament a l'aula 5 de Villa Teresita, a les 10 hores, obert a tot el públic i, a la vesprada, una delegació de persones i entitats locals acudirà a la manifestació convocada pel Moviment Feminista de València a la plaça de Sant Agustí.

El dia 9, a les 17 hores, Amparo Grau, advocada de l'associació Tyrius, oferirà una xarrada sobre els drets hereditaris de la dona al saló d'actes de Villa Teresita i, l'endemà, a partir de les 19 hores, el Capitoli serà l'escenari on els actors i les actrius del Grup de Teatre de l'EPA representaran l'obra Recontadas.

Tancaran el programa les exhibicions de tallers d'exercicis terapèutics i de gimnàstica de manteniment que tindran lloc al jardí de Villa Teresita, el divendres, a les 11.30 hores, i l'emissió del programa especial sobre el 8 de Març que oferirà el Bim ràdio 2.0, a través de Ràdio Godella, en la 98.0 i en radiogodella.com.

Totes les activitats són gratuïtes i l'entrada és lliure per a qualsevol persona interessada.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.