Pérez (EU) ix reprovada al mateix Ple on presentava una reprovació a un regidor del PP per amenaçar-la

0
38

La regidora d’EU a l’Ajuntament de Catarroja, Rosa Pérez Garijo, va ser reprovada per abandonar el Ple Municipal on presentaba una reprovació a un regidor del PP per amenaçes . El PP va aprofitar que Pérez tenia junta de govern i plenari a la Diputació de València per a demanar la seua reprovació.
Per al Responsable d’Organització d’EU de Catarroja Raül Camacho, “és la primera vegada que presentem una reprovació a un càrrec públic, cosa que al nostre col•lectiu no li fa cap gràcia. La reprovació no és política, ja que per damunt de les nostres conviccions ideològiques està les nostres conviccions democràtiques, sinó per uns fets d’amenaces cap a la nostra representant i portaveu a l’ajuntament, cosa que, per la seua gravetat, no podem passar per alt”.

EU “lamenta i molt que el PP i l’equip de Govern no entenga la crítica política duguent-la al pla personal, on, malauradament, es troben més a gust per no saber o no voler defensar unes posicions polítiques que, sembla, ni tan sols ells saben com”.

Per a finalitzar el responsable d’organització d’EU de Catarroja avisa de que “EU de Catarroja continuarà defensant les seues idees a les institucions, li moleste a qui li moleste, en defensa de la majoria de la societat, aquella que necessita de les institucions públiques per a garantir drets, i valors, que ara el PP està atacant com son el de l’educació, la sanitat, els serveis socials, la igualtat d’oportunitats, la participació o la transparència”.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.