Per seté any consecutiu, els Comerciants Associats de la Pobla de Farnals organitzen FirPobla

0
357

Per seté any consecutiu, els Comerciants Associats de la Pobla de Farnals organitzen FirPobla, una fira del comerç amb la qual es pretén donar visibilitat i promoure els negocis locals.

FirPobla es celebrarà entre el 28 de juliol i el 3 d’agost i comptarà en la participació de més de 25 tendes del municipi que muntaran el seu estant a la plaça de les Corts Valencianes i a la zona de la platja.

Enguany FirPobla destaca per la gran quantitat d’activitats culturals per a tot el públic. A més, hi haurà moltes promocions ja que cada dia, a les 22 hores, se sortejaran lots de regals pels comerciants.

Raquel Montalar, secretaria dels Comerciants Associats, explica que “la idea és apropar les tendes a veïns i turistes portant-les al carrer. Moltes vegades, la gent no entra en els negocis si són molt xicotets, perquè els sap malament entrar per a mirar. Però si han conegut la tenda a la fira, és molt més fàcil que després entren”.

Seguint esta premissa, per a la nit del dissabte 29 de juliol han preparat la Gran Gala Comercial, amenitzada per Latin Circus Show, amb una desfilada dels productes que podem trobar a la fira.

FirPobla també col·labora amb la protectora d’animals SOS Animales Sagunto, per a promoure les adopcions i sensibilitzar sobre les responsabilitats que suposa tindre un animal a casa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here