Per seté any consecutiu, els Comerciants Associats de la Pobla de Farnals organitzen FirPobla

856

Per seté any consecutiu, els Comerciants Associats de la Pobla de Farnals organitzen FirPobla, una fira del comerç amb la qual es pretén donar visibilitat i promoure els negocis locals.

FirPobla es celebrarà entre el 28 de juliol i el 3 d'agost i comptarà en la participació de més de 25 tendes del municipi que muntaran el seu estant a la plaça de les Corts Valencianes i a la zona de la platja.

Enguany FirPobla destaca per la gran quantitat d'activitats culturals per a tot el públic. A més, hi haurà moltes promocions ja que cada dia, a les 22 hores, se sortejaran lots de regals pels comerciants.

Raquel Montalar, secretaria dels Comerciants Associats, explica que “la idea és apropar les tendes a veïns i turistes portant-les al carrer. Moltes vegades, la gent no entra en els negocis si són molt xicotets, perquè els sap malament entrar per a mirar. Però si han conegut la tenda a la fira, és molt més fàcil que després entren”.

Seguint esta premissa, per a la nit del dissabte 29 de juliol han preparat la Gran Gala Comercial, amenitzada per Latin Circus Show, amb una desfilada dels productes que podem trobar a la fira.

FirPobla també col·labora amb la protectora d'animals SOS Animales Sagunto, per a promoure les adopcions i sensibilitzar sobre les responsabilitats que suposa tindre un animal a casa.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.