Per primera vegada en la història, les falles de Torrent exposaran els seus ninots en l’Espai Metropolità d’Art de Torrent

308

Per primera vegada en la història, les falles de Torrent podran exposar els seus ninots en l’Espai Metropolità d’Art de Torrent (EMAT). De manera que també totes les maquetes presentades seran exposades al públic en esta renovada Exposició del Ninot.
També, les falles de Torrent tenen un nou concurs, en esta ocasió, relacionada amb l’eix principal de la festa: el monument faller. Les 29 comissions de la capital de l’Horta Sud podran participar en el I Concurs de Maquetes de falla que ha convocat la Junta Local Fallera de Torrent, amb la col•laboració de Jumping Clay Torrent. L’objectiu de la Junta es incentivar l’amor per el monument, així com conèixer millor esta part del procés de construcció d’una falla.

Cada Comissió podrà presentar només una maqueta, la qual serà de lliure disseny. Els materials per a realitzar-la són lliures, però ha de predominar la pasta que proporciona gratuïtament l’empresa de Juming Clay.

Dejar respuesta

Please enter your comment!
Please enter your name here

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.